Tähtäimessä uusi työ tai ura?

Uravalmennusta ja työelämän personal training -sparrausta aikuisille, korkeakoulutetuille ja moniosaajille. Yksilöllisiä vinkkejä osaamisesi tunnistamiseen, sanoittamiseen ja hyödyntämiseen kaikissa työelämän vaiheissa. Ideoita ja taktiikoita urakäänteisiin.

Mitä uracoachaus on ja mitä ei? Lue usein kysytyt kysymykset.

Uracoachauksen teemoja

1. Nykytilanteen analysointi
Työtilannekatsaus: mistä olet tullut, missä olet nyt. Tilanteen syyt ja seuraukset. Taustavaikuttimet ja –uskomukset. Ammatillinen itsetuntemus. Muutostarpeen, -valmiuksien ja oman tahtotilan arviointi.

2. Uratoiveet ja työelämän tavoitteet
Kiinnostuksen kohteet ja toiveet. Draiverit ja motiivit. Yksilölliset hyvän työelämän kriteerit. Esteiden tunnistaminen ja taklaaminen. Riskinottokyvyn punnitseminen. Mahdollinen jatko-opiskelu aikuisena: hyödyt, oppimistyyli, opintojen henkilökohtaistaminen. Akateemiset intressit.

3. Osaajaprofiili: osaamisen tunnistaminen ja näkyväksi tekeminen
Osaamisportfolion käyttö. Osaamisen ja omien vahvuuksien sanoittaminen ja muotoilu. Hiljainen tieto. Tärkeimmät osaamisankkurit. Osaajaprofiilin luominen (mm. LinkedIn). Osaamisen skaalaaminen ja ’myyntikuntoon’ laittaminen. 

4. Työn löytäminen ja hakeminen. Osaamispohjainen CV.
Piilotyön ja sivuovien löytäminen. Perehtyminen haluttuun työpaikkaan. Hakemuksen muoto ja sisältö. Master-CV. CV:n muuntaminen osaamispohjaiseksi ja strategisesti oikeista asioista informoivaksi. Sisällön osuvuuden varmistaminen. 

5. Työnhaun taktiikat ja tilaisuudet
Työnhaun monet eri keinot. Verkostojen hyödyntäminen. Kontaktoinnin taktiikat. Työhaastatteluun valmistautuminen. Some-profilointi. Sosiaalinen media osaajaprofiloinnissa. Kiinnostavaksi tuleminen. Toimintarohkeus

6. Työssä menestyminen
Työelämän personal training. Vahvuuksien hyödyntäminen ja osaamisen yksilöllinen kehittäminen. Sparrausta nykyisen työn muutoksissa tai aloittaessasi uudessa työssä tai tehtävässä. 

Ura- ja osaamistsemppausta myös Facebookista, ylläpitämältäni Uracoach – Yes You Can -sivulta.

Ajanvaraus- ja hintatiedot

  • Hinta 90€ (sis. alv 24%) / 60min henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-puhelu.
  • Sinua coachaa Elina Arasola, joka on monipuolisesti asiaansa kouluttautunut. Uraohjaajaksi pätevöitynyt ja kokenut ammatillisen kasvun edistäjä, osaamisen tunnistaja sekä työelämän kehittämisen konkari.
  • Keskustelut ja ovat luottamuksellisia. Usein kysyttyjä kysymyksiä ja lisätietoja tästä.
  • Urapalvelut myös ryhmille. Esimerkkeinä: Oivalla osaamisesi -valmennus (3h) tai Ihmisen kokoista ohjausta -luento (1h).
  • Yhteydenotot: elina.arasola[at]smartup.fi tai 044 335 3908.

SmartUp Oy

SmartUp Oy
Urapalvelut pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella, verkkopalveluna tai sovittaessa mihin tahansa.
Yrityksen kotipaikka on Lahti.
Y-tunnus 2481349-5
p. 044 335 3908
elina.arasola[at]smartup.fi

Ota yhteyttä
SmartUp Oy © 2018